Kereskedelem

Kereskedelem

Csapágyak, csapágy tartozékok, ékszíjak, kötőelemek, hajtástechnikai elemek, pneumatikus alkatrészek, karbantartási anyagok.


GépAlkatrész Shop webáruházunkkal a nagy- és kisipari gyártás igényeit igyekszünk kiszolgálni a hazai és nemzetközi üzemek és gyárak felszámolásából származó új és használt alkatrészekkel.
Jelenlegi termékkínálatunkban nagy számban megtalálhatóak a pneumatika, a hajtástechnika, az ipari automatizálás, a villamosság, a különféle szerszámok és gépalkatrészek képviselői.
Az áruház elérhető a https://gepalkatreszshop.hu és GASH.hu oldalakról egyaránt.


Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a német minőséget és a kiváló ár/érték arányt képviselő WIKO ragasztástechnológia termékeinek melyekkel költséghatékonyan segítjük a gyártást, a tervszerű karbantartást és üzemeltetést több nagyvállalatnál. A termékpalettán megtalálhatóak az egy- és kétkomponensű ragasztók, a CA (pillanat) ragasztók, az anaerob (menetrögzítő és tömítő) ragasztók, és számos aeroszolos termék, melyekkel hatékonyan lehet támogatni a tisztítást és karbantartást igénylő munkákat.
A termékek saját webáruházunkban is elérhetőek a http://www.wikoragaszto.hu és http://www.ragasztokatalogus.hu címekről.